Leren en inspireren

Bij Stichting Marian Kaij staat de ‘blije vrijwilliger’ op de eerste plaats. Met ‘blije vrijwilligers’ kunnen wij de zorg voor de patiënten het beste invullen. De vrijwilliger voelt zich gezien en erkend en heeft de mogelijkheid om zijn/haar talenten en kwaliteiten in te zetten. Tevens is er ruimte voor ontwikkeling. 

De Stichting selecteert een vrijwilliger op basis van gevraagde competenties, vaardigheden en kennis. Samen met de vrijwilliger kijken wij nauwkeurig naar zijn/haar kennisniveau maar ook naar de persoonlijk ontwikkelbehoefte om de potentie van de vrijwilliger maximaal te kunnen ontwikkelen.

Stichting Marian Kaij leidt de vrijwilliger op. De opleiding is erop gericht dat de vrijwilliger kan goed kan functioneren in de samenwerking met de zorginstellingen en welzijnsorganisaties waar de vrijwilligers mee te maken gaat krijgen.

De vrijwilliger krijgt een introductieprogramma. Dit programma laat de vrijwilliger kennismaken met de organisaties en activiteiten waar hij/zij zich voor gaat inzetten. De ‘blije vrijwilliger’ is altijd voorbereid om ingezet te kunnen worden.

Om onze vrijwilligers uit te dagen ontwikkelen we momenteel een learning platform. Op dat platform kunnen zij zich bijscholen, nieuwe kennis opdoen en protocollen nazoeken.

Meld je vrijblijvend aan

Weet je niet goed waar je moet beginnen? Of weet je al precies wat je wilt? 
In allebei de gevallen helpen we je graag.

Meld je aan als vrijwilliger en volg de stappen hieronder:
vul het aanmeldformulier in. Wij nemen daarna contact met je op.
Om verder te praten, op locatie of telefonisch.
Samen zoeken we naar wat jij wilt. En maken we vervolgafspraken.

Of neem contact op met Irene Min via 06 26 04 20 56 of via imin@stichtingmariankaij.nl

Nieuws

Leren en Inpireren

Aanmelden als zorg0rganisatie

Het begint met maatwerk en oog hebben voor mensen. We pakken jouw vragen projectmatig op, denken strategisch mee en helpen pionieren. We zoeken de juiste vrijwilligers voor jouw vraag, nemen de uitvoering op ons en ontzorgen jouw organisatie.

Neem via het onderstaande formulier contact op:

Samen zoeken we naar wat jij wilt. En maken we vervolgafspraken. Stichting Marian Kaij neemt binnen 10 dagen contact met je op om je interesse te peilen. Daarna maken we concrete afspraken.

Aanmelden als vrijwilliger

Weet je niet goed waar je moet beginnen? Of weet je al precies wat je wil? In allebei de gevallen helpen we je graag.

Meld je aan als vrijwilliger en volg de stappen hieronder: vul het aanmeldformulier in.

Samen zoeken we naar wat jij wilt. En maken we vervolgafspraken. Stichting Marian Kaij neemt binnen 10 dagen contact met je op om je interesse te peilen. Daarna maken we concrete afspraken.